Emlékérem 1956 tiszteletére

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy megemlékezhet a nemzetünk szabadságáért harcoló hazafiakról és ebből az alkalomból jubileumi emlékérmet bocsáthat ki. A színtiszta ezüstből (Ag 999/1000) kibocsátott éremművészeti alkotás a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült. Az érem nem csupán gazdag szimbólumvilága és rendkívül magas nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert a magyar történelem egyik legjelentősebb eseményének emléket állítva, az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából bocsátják ki.

 
A színezüst érem előlapján a Műszaki Egyetem előtt gyülekező forradalmi tömeg és az ikonikus lyukas zászló jelenik meg, míg a hátlapot a jubileumi dátum mellett a szabadságharc legjelentősebb alakjai és motívumai díszítik.
 
A forradalomnak emléket állító színezüst emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. egyedi kibocsátásaként kedvezményes áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) biztosítja.
 
Az emlékérem megrendelhető a www.1956erem.hu címen, illetve telefonon: (+4)-06-40-888-333
Hétköznap 8-19 között, hétvégén 9-15 között
 
A forgalmazó kéri, hogy előre ne utalják át az érem árát, csak akkor, ha megrendelését elfogadték és írásos visszaigazolást küldtek róla. A Magyar Éremkibocsátó Kft. garantálja, hogy a megrendelések mindegyikét szigorúan a beérkezés sorrendjében bírálja el, hiszen a színtiszta ezüstből kibocsátott numizmatikai különlegesség példányszáma szigorúan korlátozott. 

Forrás: Magyar Éremkibocsátó Kft.

Élő Székelyföld Munkacsoport