Az Ezüstbeszéd két újabb helyszínen

Idén ünnepli pappá szentelésének 25. évfordulóját Sebestyén Péter, a Marosvásárhely II., az Ady-negyedi egyházközség plébánosa.

Az egyházi és világi íróként egyaránt ismert szerző ötven reprezentatív írását válogatta ez alkalomból egybe az Ezüstbeszéd című kötetbe, amely még a múlt év decemberében jelent meg Csíkszeredában.

A szép kivitelű kiadvánnyal a szerző már megfordult Csíkszépvízen, Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen is.

Az itt található munkák átfogják az írói és a lelkipásztori munka fontosabb állomásait, prédikációkat, alkalmi előadások szerkesztett szövegváltozatát, rádiós előadásokat, esszéket és recenziókat egyaránt találhatunk a kötetben. Felekezeti hovatartozástól, életkortól függetlenül minden korosztály hasznos olvasnivalót talál az Ezüstbeszéd lapjain.

Hamarosan ismét Udvarhelyszékre látogat Sebi páter, a lelkész-író, most Székelyszentkirályon és Rugonfalván találkozik olvasóival. 

Sebestyén Péter plébános, író

Székelyszentkirályon szerdán, március 8-án örökös szentségimádást tartanak. Ebből az alkalomból mond misét 17.00 órától kezdődően Sebestyén Péter plébános a helyi római katolikus templomban, majd ezt követően tartjuk a kötet bemutatóját a művelődési házban.

Rugonfalván, a Kúria-vendégházban csütörtökön, március 9-én 19.00 órától kerül sor az író-olvasó találkozóra, házigazda a László-házaspár és a FolkArt Kft. 

A szerzőt bemutatják és a könyvet ismertetik: P. Buzogány Árpád és Simó Márton.

A találkozón megvásárolható az Ezüstbeszéd. A szerző olvasói kérdésekre válaszol és dedikál.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Ez a két program az Élő Székelyföld Munkacsoport szervezésében valósul meg.