Újabb Időbankos programok

„Április 15-én, pénteken, 18,00 órai kezdettel újabb Időbankos Találkozóra kerül sor, amelynek helyszíne a székelyudvarhelyi Gondűző étterem. A rendezvény egyik különlegessége, hogy összeismerkedhetsz egy magyarországi, Időbank iránt érdeklődő csoport tagjaival. Egyéb meglepetésekkel és szolgálunk, például értékes tárgyakat nyerhetsz egy tombolahúzásunkon. Hozd magaddal a regisztrációs számodat, hiszen ez lesz a húzáson a sorszámod!

A rendezvény másik célja, hogy tovább bővítsük a csatlakozók csoportját, hiszen a siker egyik záloga a megfelelő létszám. Ezért hozz magaddal legalább még egy embert, akit szívesen látnál az Időbank-közösségben!
 
A következő nap, azaz szombaton egy Csapatépítő kalákára, de ugyanakkor Időbankos szolgáltatásnyújtásra hívunk meg benneteket, Márton Ernő társunk felkérésére. Ő ugyanis egy csinos házikót működtet Kalibáskő környékén. Volna néhány munkálat, amit el kellene végezni a ház körül. Ernő Idő-Ponttal fizetne, vagy esetleg felajánlja az Időbankban az elszállásolást, amit kihasználhatsz a későbbiek során. Viszont 10-15 ember ezen alkalommal is maradhat éjszakára ezen alkalommal is. És ne feledd, hozd magaddal az Időbankos Füzetedet, mert szükség lesz rá az esetleges Idő-Csere bevezetéséhez!

A részleteket majd a találkozón meg fogjuk beszélni. 

 
Várunk tehát barátsággal mindkét Eseményre!” – írják közleményükben az Időbank gondozói, Kulcsár Orsolya és Kis Zoltán menedzserektől.

Mi csendben itt megjegyezzük, hogy április 14-én, ugyancsak a Gondűző Szálloda és Étteremben egy rövid konferenciát tartunk 10.00 és 16.00 óra között A hagyományos székelyföldi építészet esélyei a 21. században címmel, ahol az Időbank is bemutatkozik. Ez nem tartozik ugyan az Időbank „klasszikus” népszerűsítő-kalákái közé, de jó alkalom lesz arra, hogy egy új közegbe, új lehetséges szerepelők közé vigyék el ezt az érdekes és izgalmas projektet.

Simó Márton/ Élő Székelyföld Munkacsoport