Őszi vásár Udvarhelyen
A székelyudvarhelyi Prima Press Kft. 24. alkalommal szervezte meg az Őszi Vásár rendezvénysorozatot, amelynek része a térség legrangosabb gazdasági eseményeként számon tartott Nemzetközi Kiállítása és Vására. Hargita Megye Tanácsa a rendezvénysorozat támogatója.

A megyei önkormányzat standjánál a Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének és a Hargita-hegység Közösségi Fejlesztési Társulása programismertetői mellett a Hargita Kiadó, a Hargita Megyei Kulturális Központ, a Hargita Népe Kiadó és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont kiadványait ismerhetik meg az érdeklődők a szeptember 29. és október 2. között a székelyudvarhelyi sportcsarnokban nyitva tartó vásáron.

A könyvkínálat mellett a Forrásközpont az őszre hangolódó fényképkiállítást is kínál az idelátogatóknak. A kiállított képeket Balázs Ödön fotográfus válogatta az előző évek Orbán Balázs nyomdokában elnevezésű fotótáborainak dokumentumfotóiból.

A vasárnap délutánig nyitva tartó vásáron találkozhatnak a Forrásközpont csapatával, vásárolhatnak a kiállított kiadványokból és tájékozódhatnak programjainkról.

Címképünk a tavalyi vásáron készült – Balázs Ödön felvétele.

Forrás: MTI, www.kronika.ro, Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont

Élő Székelyföld Munkacsoport