I. Ön dönt! - pályázati felhívás

Évente több alkalommal is sor kerül a székelyföldi városokban az igen népszerű Ön dönt! pályázatokra, amelyekben az üzleti szféra fog össze a civilekkel, hogy segítsen bizonyos célok megvalósításában.

Ez alkalommal Székelyudvarhelyen a pályázók két témakörben pályázhatnak: eszköz- és anyagbeszerzésre valamint PR és marketing tevékenységre.

 
Egy szervezet csak egy témában pályázhat! Az a szervezet, amely már nyert Ön dönt! pályázatot, csak egy év múlva pályázhat újra! A pályázatokról a végső döntést a Közösségi kártya használói hozzák meg, mert támogatásuk révén jön létre a pénzalap. A pályázóknak tehát a közösséget kell meggyőzniük arról, hogy elképzelésük, munkájuk fontos a közösség számára.

Most udvarhelyi, városi civil szervezetek pályázhatnak; a pályázati űrlap a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány honlapjáról (www.szka.org) tölthető le.

 
A maximálisan megpályázható összeg 4.000 lej. A pályázónak legalább 10%-os önrészt kell biztosítania. Keretösszeg: 12.000 lej.
 
A pénzalapot a közösségi kártyahasználatból a 2015 április és május hónapokban begyűlt pénzösszeg biztosítja.
 
A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. február 15. délután 1.00 óra!

A kitöltött űrlapokat személyesen, az SZKA székhelyén (Kossuth Lajos utca 20 szám) várják a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány munkatársai.

 
Sikeres pályázást!
 
Kérdéseikkel forduljanak bizalommal az SZKA-irodához a: progam@szka.org e-mail címen.