ÉLŐ SZÉKELFÖLD MUNKACSPORT - SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Portálunk a www.eszm.ro címen a következő napokban szünetel. A webhely néhány hétig nem lesz elérhető.

Ez nem azt jelenti, hogy lemondunk a Székelyföld vidéki közösségeivel, a népi építészettel foglalkozó munkáról, az általunk felvállalt értékőrző- és értékteremtő tevékenységről, csupán annyiról van szó, hogy igyekszünk gazdaságosabbá és még hatékonyabbá tenni az online tevékenységet.

Az arhívumunk ez idő alatt is hozzáférhető lesz ezen a helyen, ahol most olvasnak bennünket, illetve az ingyenes wordpress-felületen úgyszintén.

Jól tudjuk, hogy naponta többszáz érdeklődő olvasta írásainkat, olyan emberek, olyan szervezetek, akikkel azonos értékrendet vallunk.

Csakhogy az történt, hogy visszaesett a hirdetési és a támogatási kedv. Néhány hagyományos szponzorunk meg kivárásra biztatott, mások pedig egyszerűen elhallgattak.

Olyan rendezvényeken dolgoztunk, olyan találkozásokat szerveztünk, amelyek bonyolítását békeidőben szoktuk megejteni. Mostanság azonban a többszáz, vagy többezer főt vonzó események kivitelezése teljességgel reménytelen.

Viszont tiszteletben tartjuk azt az igényt, azt az elképzelést, hogy minden körülmény közepette élnünk és reménykednünk kell!

Úgyhogy: a visszatérés biztos. A grafikai küllem azonban még várat magára.

Meg vagyunk győződve arról, hogy minden feltámadás szebb eredményeket, akár üdvösséget is hozhat a türelmeseknek.

Köszönjük a követést!

A miharabbi viszontlátás, a folytonosság reményében veszünk fájó, de nem végleges búcsút!

SIMÓ MÁRTON