Digitális vezetők, stratégiai líderek - konferencia

A Romániai Magyar Üzletemberek Egyesülete (RMÜE) gazdasági konferenciát és üzletember-konferenciát szervez Marosvásárhelyen november 17-18-án, a Köpeczi-Teleki Házban (Szentgyörgy/ T. Vladimirescu u. 1.). 

Ez a program az RMÜE és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusával együttműködésben valósul meg. 

A részletes program ITT található.

Ez a program az RMÜE és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusával együttműködésben valósul meg. 

 
A Digitális vezetők, stratégiai líderek címet viselő rendezvény fő témája a vállalatvezetők köré fonódik: vezetői stratégiák, a vezetők kihívásai a rohamosan fejlődő digitális korban, valamint különböző vezetői stílusokról is láthatnak példákat a résztvevők.
 
A bejelentkezés határideje november 15. 
 
Regisztrálni a következő linken lehet ITT.
 
 
Az előadókról és témákról
 
Kosza Alíz üzleti mentor, stratéga – Stratégiai leadership
 
Kosza Alíz egy olyan egyedi és praktikus előadással, interaktív programmal készül, amelyben kitér a H2H (human to human) koncepciójára, a vállalaton belüli paraméterek közti egyensúlyra (hard/soft paraméterek), valamint tippeket ad az ideális vezetővé váláshoz példák, esettanulmányok segítségével.
 
A több mint 36 év szakmai tapasztalattal rendelkező Kosza Alíz üzleti mentor és stratéga Románia  egyik legtapasztaltabb üzletasszonya, aki 25 év alatt olyan nagy vállalkozásokat vezetett, mint az Orkla Foods Romania, MOL Romania vagy a Fabryo Corporation. Emellett 16 más iparág vállalkozásainak fejlesztéséhez és innoválásához járult hozzá.
 
2012 óta üzleti mentor és stratéga, tapasztalatait és üzleti elveit átadva azoknak a vállalkozóknak és menedzsereknek, akik a vállalatvezetés, az átszervezés, a helyesen beépített stratégiák és a hosszútávon fenntartható üzleti modellekre alapuló hatékony és gyakorlatias megközelítés által szeretnék újraszabni vállalkozásukat.
 
Alíz a már három éve létező Lélek az Üzletben Konferenciák (Conferințele Sufletul în Business) márka megalkotója.
 
Botha Levente és Tóth Attila – Digitális vezetők
 
Botha Levente (Skype bejelentkezés) és Tóth Attila egy olyan előadással készülnek, amely hangsúlyozza a vezetők átalakulásának, igazodásának fontosságát a digitális változások korában. A praktikus, esettanulmányokra alapuló előadás gyakorlati tippeket ad a vállalatvezetőknek a digitalizációs folyamatban való navigáláshoz, a digitalizálás nyújtotta lehetőségek felismeréséhez és kiaknázásához, valamint a digitális rendszerekbe bevitt adathalmazok hatékony felhasználásához.
 
Panelbeszélgetés: Vezetői stílusok mentén
 
Beszélgetnek: Diósi László elnök, RMÜE, vezérigazgató, OTP Bank Románia; Albert Attila vezérigazgató, Bioeel; Mosneagu Andrea, Eurolog Network Logistics Services (a sor a következőkben tovább bővül).
 
 
Részletes program hamarosan!

Élő Székelyföld Munkacsoport