BenGlass - nemes anyagokkal a szép formákért
Napjainkban a legkülönbözőbb ízlések és technikák vannak jelen az építkezési kultúrában. A nem megfelelő körültekintéssel alkalmazott anyagok és formák megbontják egy-egy város vagy falu megszokott képét. Az esztétikai összhatásnak fontos eleme az ablak, hiszen az a ház szeme. Egyáltalán nem lényegtelen, hogy milyen látvány tükröződik az ablakok üvegtábláin, és az sem, hogy mire látunk rá, amikor kitekintünk, s milyen miliőbe jutunk, ha kilépünk az ajtón. A rosszul megválasztott színek és anyagok, a csökött ízlésről árulkodó kivitelezések hosszú időre elrondíthatják az épített és a természeti környezetet.

FIGYELÜNK AZ ÉPÍTETT KÖRNYEZETRE

Vágyott Ön valaha olyan ablakra, amely csak utánozza a műanyagot (pvc) vagy az olcsó alumíniumot? Nyilvánvaló, hogy nem. Akkor miért döntene olyan ablak és ajtó mellett, amely csak utánozza a FA szerkezetét, amikor választhatja a rendelkezésére álló legelegánsabbat, a nemes FAANYAGOT. A pvc vagy az alumínium soha nem fogja megadni az ablaknak azt az egyedi, korszerű és természetes kinézetet, amit a FA biztosít. A FA mellett szól az az érv is, hogy természetes, meghitt, családias légkört teremt, és kiválóan társítható bármilyen építészeti stílushoz.

 
A HÁZBÓL VALÓBAN OTTHON LESZ
A FA által otthonossá válik a közintézmény és a templom is. A gondos munkavégzés mellett, a termékek hozzáértő kidolgozásával, és szereléskor a részletekre való fokozott odafigyeléssel valós mestermű keletkezik. Aki jártas a részletek fontosságának titkaiban, elismerően szemléli a jól végzett munkát, legyen szó akár díszítésről, keretről, ablakról, ajtóról vagy akár csak egy erkélyajtóról. 
Köztudott, hogy az alapos munka gyakorlatot, türelmet és hozzáértést követel. Ha mindezek a feltételek adottak, már csak kellően ráfordított idő kérdése, hogy a FAANYAG elnyerje kívánt formáját és végső rendeltetését.

AHOL AZ ELKÉPZELÉS FORMÁT ÖLT

A BENGLASS Kft egy olyan magyar-osztrák-román társaságból alakult vállalkozás, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a FAajtók és ablakok gyártása terén. Több mint 10 éve önálló FAipari cégként működünk, de múltunk 1999-ig tekint vissza az üvegezés terén. Faipari tevékenységünket 2005-ben kezdtük el minőségi és luxuskategóriába tartozó ajtók, illetve ablakok gyártásával. Asztalosrészlegünk a FAajtó- és ablakelőállításban a régió minőségi gyártóinak élvonalában található. 
Székhelyünk és gyártelepünk Székelyudvarhelyen működik, ugyanitt üzemel üvegezőrészlegünk, ahol a legmodernebb hőszigetelő üvegektől a síküveg megmunkálásig, (méretre szabás, fúrás, élcsíszolás, egyedi zuhanyfülkék és üvegfalak gyártása ) mindent megtalálhat az ígényes ügyfél. 
ELÉRHETŐSÉGEINK
Székelyudvarhely, Bethlenfalvi út, 222 szám; telefon: 0745 632 419, e-mail: office@benglass.ro.
 
www.benglass.ro
 
(X)