IT&C minikonferencia

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és a Bethlen Gábor Alapítvány találkozóra hívja a székelyudvarhelyi IT&C vállalkozások képviselőit, illetve a területen dolgozó szakembereket.

2016. november 12-én egy minikonferencián bemutatják a Székelyudvarhelyi Információtechnológiai Park Projekt előkészítésével kapcsolatos elképzeléseket, illetve a jelenlegi tevékenységeket.

A székelyföldi IT Plus Cluster vezetőségi tagjai beszámolnak a terület aktuális helyzetéről és a lehetőségekről, a klaszter jelenlegi tevékenységeiről, illetve a székelyudvarhelyi cégek kapcsolódási lehetőségeiről. Az említett témákról rövid bemutatókat tart Hajdó Csaba (az IT Park Projektért felelős székelyudvarhelyi önkormányzati képviselő), dr.Simon Károly (az IT Park Projekt szakmai koordinátora), Bihari Béla (az IT Plus Cluster elnöke) és Kozma István (az IT Plus Cluster vezetőségi tagja).

A szervezők azt szeretnék, hogy ez a találkozó egyben egy székelyudvarhelyi IT közösség kialakulásának kiindulópontja is legyen. Egy közös kommunikációs fórumot kívánnak létrehozni ennek a közösségnek és rendszeresíteni (egyelőre havonta) a találkozókat és beszélgetéseket.

Sok szeretettel várják azokat, akik szívesen csatlakoznának ehhez a közösséghez!

A részvétel ingyenes, de regisztrációra van szükség ITT – határidő: 2016. november 10. 

Élő Székelyföld Munkacsoport