A KÖNYVKULTÚRA MAGAZIN őszi számáról

A budapesti Könyvtárellátó Kft. (KELLO) munkatársai által szerkesztett kiadvány most megjelenő száma jórészt az iskolakezdés kérdéseivel, az ifjúsági olvasáskultúrával, a gyermekek és a könyvek kapcsolatával foglalkozik.

Ezért elsősorban mi is azoknak a partnereinknek ajánljuk, akik e téren érintettek, akiknek van mondanivalójuk a diákok, tanárok vagy a szülők számára.

Ez a lap különösen alkalmas könyvszakmai, kiadói üzenetek célba juttatására, mert nem csupán az olvasók, de több ezer – az olvasói véleményformálásban döntő szerepet játszó – könyvtáros, pedagógus, közgyűjteményi dolgozó olvassa és látogatja rendszeresen az internetes felületeit. 

 
A 2000 példányban kiadott, ingyenesen terjesztett, nyolcvan oldalas, igényes újságot könyvtárakba, iskolákba, kulturális intézményekbe juttatják el, illetve hozzáférhetővé teszik könyvesboltjaikban.
 
A KÖNYVKULTÚRA MAGAZIN folyamatos bővítése, a terveknek megfelelően, most érkezett el oda, hogy afféle könyves belépőkapuvá válhasson.

A működés és az elérhetőség immár határtalan.

Jó lenne, ha minél szélesebb körben ismertté válna a kiadvány és a portál, hogy az olvasók – Magyarország határin belül és kívül – a KÖNYVKULTÚRA MAGAZIN felületéről egyaránt eljuthathassanak a könyvtárak honlapjaira, ha beleolvashatnának a könyves blogokba, könyves magazinokba, irodalmi folyóiratokba, és felfedezhetnék a könyves közélet szereplőinek portáljait, s nem utolsó sorban rátalálhatnának a kiadók weboldalaira is. A portál felületén ezért létrehoztak hat új ablakot, amelyeken keresztül a könyves szereplők oldalaira léphetnek tovább az érdeklődők.

 
Az Élő Székelyföld Munkacsoport a továbbiakban is kapcsolatot tart fenn a kiadvány szerkesztőivel és igyekszik azt a maga eszközeivel népszerűsíteni. 

A folyóirat linkjét  ITT találja.

 

 

Élő Székelyföld Munkacsoport