Hirdessen honlapjainkon!

Az eddig megjelent Élő Székelyföld Füzetekben számos kis- és nagyvállalatot tisztelhettünk és tisztelünk ma is hirdetőpartnereink körében. A világhálón azonban a lehetőségek sokkal tágasabbak. Új és egyedi reklámkonstrukciókat hozunk létre és ajánlunk minden kedves igénylőnknek.

A 2016-os év elejétől külön honlapon működik az Élő Székelyföld elektronikus folyóirat, amelyet naprakész és dinamikus orgánummá kívánunk fejleszteni, az Élő Székelyföld Munkacsoport pedig egy valamivel lassúbb portállá változik át a közeljövőben, ahol az egyes településekről készült nagyobb lélegzetvételű anyagokat, riportokat, tanulmányokat és videókat fogjuk tárolni, ez eloszekelyfold.com archívumként, illetve hivatkozási háttérként üzemel, amelyre – szükség esetén – a mostani főportál eszm.ro olvasóit átvezetjük, hiszen a publikációk jelentős része ott folytatódik, illetve onnan kereshető.

A Székelyhon.ro gyűjtőportálon, a KultúrHon nevű blogon pedig különböző művészeti ágak tárgyköréből, kulturális programokról írunk a továbbiakban. A három médium között folyamatosan fenntartjuk majd az átjárhatóságot és az egymásrautaltságot, hogy nézettségünket, hitelünket és népszerűségünket növelni tudjuk.

Jelen pillanatban naponta átlagosan mintegy 2500 látogató keresi fel ezt a három oldalt, átlagosan 2,4 cikket olvasva. Ezzel a látogatottsággal a 2017-os év végéig elérhetjük akár az egymilliós nagyságrendet is. A KultúrHon egyszerű blogként – mivel a napi +50 ezres látogatót számláló Székelyhon.ro-n található – az eltelt évek során meghaladta az 1,8 M látogatószámot.

Élő Székelyföld Munkacsoport